Menu
 

Foto: Ķekavas novadā godināti labākie skolotāji

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Ķekavas novadā godināti labākie skolotāji Foto: Ķekavas novada pašvaldība

Pasaules skolotāju dienu atzīmējot, 5. oktobrī īpašā godināšanas pasākumā tika sveikti Ķekavas novada izglītības iestāžu pedagogu konkursa laureāti. Kopumā konkursam šogad tika pieteikti 11 skolotāji trīs nominācijās, informē Ķekavas novada pašvaldībā.

Konkursa komisijai izskatot iesniegtos pretendentu izvērtējumus, vislielāko punktu skaitu nominācijā "Labākais skolotājs pirmsskolas izglītības programmā" ir saņēmusi Gundega Tīrone no pirmsskolas izglītības iestādes "Avotiņš", nominācijā "Labākais skolotājs vispārējās izglītības programmas 1.–12. klašu grupā" – Liene Višņevska no Baložu vidusskolas, savukārt nominācijā "Labākais skolotājs profesionālās ievirzes izglītības programmā" – Jolanta Barinska no Ķekavas Mūzikas skolas.

Svinīgajā pasākumā, saņemot Ķekavas novada domes Goda rakstu un grāmatu "Novadu dārgumi", tika sumināti arī septiņi pedagogi, kuri izglītības jomai Ķekavas novadā veltījuši 25 darba gadus: pirmsskolas izglītības skolotājas Jeļena Andrejeva un Asta Belavina no pirmsskolas izglītības iestādes “Avotiņš”, angļu valodas skolotāja Ludmila Teka no Ķekavas vidusskolas, Baložu vidusskolas matemātikas skolotāja un 20 gadus direktore Vita Broka, Pļavniekkalna sākumskola direktore Agita Baltmane un tās vietniece mācību darbā Dzintra Medne, kā arī skolotāja un bibliotekāre Ina Krolle, vēsta pašvaldībā.

Ķekavas novada pašvaldības rīkotā konkursa "Labākais skolotājs Ķekavas novadā" mērķis ir apzināt un izvērtēt pedagogu darba rezultātus izglītības jomā, motivēt viņus radošai darbībai audzināšanas darbā, mācību priekšmetu metodikā un sabiedriskajās aktivitātēs, kā arī izteikt pateicību un apbalvot izglītības iestāžu pedagogus par ieguldījumu mācību un audzināšanas darbā.

Tāpat skolotāju godināšanas pasākumā tika pasniegti Nacionālā kultūras centra pateicības raksti novada izglītības iestāžu bērnu un jauniešu kolektīviem un kolektīvu  vadītājiem, kuri bija šīs vasaras Dziesmu un deju svētku dalībnieki. Šīs pateicības saņēma Baložu vidusskolas jauniešu deju kolektīvs “Trejdeviņi” (vadītāja Līga Plēpe), Ķekavas Mūzikas skolas koklētāju ansamblis (vadītāja Evita Ķelle), Ķekavas vidusskolas vokālais ansamblis “Rasa” (vadītāja Dace Bula) un Ķekavas vidusskolas tautas deju kolektīvi “Ķekaviņa” un “Ķekaviņa II” (vadītājas Īrisa Gaile un Marta Helēna Vanaga).

Visas konkursa laureātes, izvirzītās pretendentes, Goda rakstu un pateicības rakstu saņēmējas ieguva arī šī pasākuma atbalstītāja – skaistuma studijas “Doll’s day” Ķekavā – dāvanas kartes sevis palutināšanai, informē pašvaldības pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.