Menu
 

Sestdiena, 27 Aprīlis 2019

Foto: Talkotāji cītīgi strādājuši visā Latvijā, arī Saulkrastos un Olainē

Saules apspīdēti un labo laika apstākļu lutināti, talkotāji sestdien rosījušies visā Latvijas teritorijā. Aktīvi tiek sakopti un labiekārtoti parki, pagalmi, ūdenstilpju krasti utt. Lielāka rosība jūtama Pierīgā, taču talkotāji ir aktīvi ikvienā Latvijā nostūrī. Pēc Lielās talkas rīkotāju informācijas, šogad bija pieteiktas 1422 talkošanas vietas.

Lasīt vairāk...

Bordāns: NEPLP veiktā LTV statūtu maiņa ir kārtējais apliecinājums tās nekompetentai rīcībai

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) lēmums grozīt Latvijas Televīzijas (LTV) statūtus, samazinot valdes locekļu skaitu, spilgti ilustrē tās līdzšinējo nekompetento rīcību, nesekmīgi organizējot valdes locekļu atlasi darbam LTV, šādu viedokli aģentūrai LETA pauda tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP).

Lasīt vairāk...

Nederīgie medikamenti ir bīstami: Lielās talkas laikā aicina tos nodot drošai iznīcināšanai

Lielās talkas laikā aptieku tīkls “Apotheka” aicina ne tikai sakārtot apkārtni, bet arī pārskatīt mājas zāļu skapīti un atbrīvoties no nederīgiem medikamentiem. Ja zāles ir bojātas vai to termiņš beidzies, tās ne tikai neiedarbosies, bet var radīt nopietnu kaitējumu videi un veselībai. Tāpēc ir kritiski svarīgi lietot tikai derīgas zāles, bet nederīgās nodot drošai iznīcināšanai. Nevajadzīgos medikamentus var nodot 115 “Apotheka” aptiekās visā Latvijā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.