Menu
 

Sestdiena, 27 Jūnijs 2020

Knifiņi, kā vasarā uzturēt skaistu sejas ādu

Vasara ir laiks aktīvai atpūtai pie dabas un bezrūpīgi laiskām dienām pie jūras, kā arī enerģijas un vitamīnu uzkrāšanai. Spēcīgie saules stari, regulārās peldes, kā arī nepietiekama ūdens daudzuma uzņemšana – mūsu sejas ādai rada īstu pārbaudījumu! Seja ir mūsu vizītkarte, tāpēc, baudot vasaras priekus, to vajadzētu atcerēties un piedomāt par sezonai atbilstošu sejas kopšanu, mainot sejas ādas kopšanas rutīnu un ikdienā lietojamo kosmētiku.

Lasīt vairāk...

Foto: Rundālē krāšņi zied rozes

Rundāles pils dārzā ir uzziedējušas rozes. Tās priecē apmeklētājus ar dažādiem krāsu toņiem un lielisku smaržu buķeti. Rundāles pils rožu dārzs izveidots viena hektāra platībā abās ornamentālā partera pusēs.

Lasīt vairāk...

Eksperte: Vai izdevīgi būt bezdarbniekam?

Valsts ieņēmumu dienests jūnijā sākumā skaidroja, ka dīkstāves pabalstos plāno izmaksāt visus tam atvēlētos 50 miljonus eiro, vienlaikus norādot, ka maijā pieprasījums pēc pabalstiem bijis mazāks kā martā un aprīlī. Tas vēl nenozīmē, ka ekonomika ir atguvusies un iedzīvotāji sāk atgriezties aktīvās darba gaitās, pieļaujot iespēju, ka liela daļa dīkstāves vietā labāk izvēlas bezdarbnieku pabalstu, kas daudziem ir izdevīgāk.

Lasīt vairāk...

Karstajā laikā NMPD mediķi aicina neuzturēties tiešos saules staros un daudz dzert ūdeni

Lai saudzētu savu veselību, karstajās dienās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi iesaka būt piesardzīgiem. Pēc iespējas mazāk dienas vidū vajadzētu uzturēties tiešajos saules staros, jāuzņem pietiekamā daudzumā šķidrums, jāizvēlas atbilstošs apģērbs, kā arī jāparūpējas par bērniem un sirmgalvjiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.