Menu
 

Piektdiena, 17 Jūlijs 2020

Atrasta noslepkavota sieviete, kura atradās bezvēsts prombūtnē

29.jūnijā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Kurzemes iecirknī ieradās sieviete, kura ziņoja par savas 32 gadus vecās meitas bezvēsts pazušanu. Policijas darbinieki kopā ar sievietes māti 30. jūnijā devās uz pazudušās dzīvesvietu, kur konstatētais norādīja uz to, ka sievietes bezvēsts prombūtne ir saistīta ar vardarbību pret pazudušo.

Lasīt vairāk...

Dziedātāja Ieva Sutugova mājās cenšas atpūsties no mūzikas

Sirsnīgs atkalredzēšanās prieks, augstas kvalitātes mūzika izcilu profesionāļu sniegumā un publika ar aizturētu elpu – tas raksturo pirmos “Saulrieta dziesmu” koncertus, kas jūlijā jau aizvadīti dažādos Latvijas novados. Harizmātiskie latviešu komponisti Jānis Lūsēns un Mārtiņš Brauns, kā arī lieliskie dziedātāji Zigfrīds Muktupāvels un Ieva Sutugova noskaņu koncertā izdzīvo abu skaņražu skaistākās un labi zināmās, kā arī mazāk dzirdētās melodijas.

Lasīt vairāk...

LIZDA pārmet, ka IZM neņem vērā priekšlikumus "kvalitatīvas vispārējās vidējās izglītības nodrošināšanai"

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) neņem vērā Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) izteiktos priekšlikumus kvalitatīvas vispārējās vidējās izglītības nodrošināšanai, uzskatot, ka tie raksturīgi sociālismam, aģentūru LETA informēja arodbiedrības priekšsēdētāja Inga Vanaga.

Lasīt vairāk...

Pētījums: Kā noteikt, vai influenceris ir uzticams?

Pēdējā laikā sociālo mediju vidē aizvien aktīvās darbojas ietekmētāji jeb influenceri, kuriem nereti ir liels skaits sekotāju. Influenceri, jeb ietekmētāji stāsta arī par dažādiem produktiem vai pakalpojumiem, tādējādi reklamējot dažādas lietas. Pētījums liecina, ka sociālo tīklu auditorija uzticas influenceru radītajam saturam, turpretim 79% sociālo tīklu lietotāji norāda, ka galvenokārt uzticas cilvēkiem, kuriem seko sociālajos tīklos. Kas ir influenceris un kā noteikt, vai ietekmētājs ir uzticams?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.