Menu
 

Trešdiena, 24 Marts 2021

Foto: Ķekavieši biznesa projektu konkursā iegūst otro vietu, Babītes vidusskolēni – ceturto

Ķekavas vidusskolas skolēnu mācību uzņēmums “Bratus” ieguvis otro vietu un 2000 eiro naudas balvu “Swedbank” biznesa plānošanas konkursā “Biznesa skices”. Ķekaviešu radīto eleganto kredītkaršu koka turētāju jeb “kociņmaciņu” kā inovatīvu un videi draudzīgu produktu novērtējuši arī iedzīvotāji, kas pūļa finansējuma platformā “Projektu banka” investējuši jauniešu projektā 2160 eiro un nobalsojuši par to gandrīz 1500 reizes, informēja konkursa "Biznesa skices" koordinatore Līva Jēgere.

Lasīt vairāk...

Siguldas koprades laboratorijās skatāmas jaunas ekspozīcijas

Kultūras centra “Siguldas devons” izveidotajās koprades laboratorijās "Nature", "Urban" un "Future" skatāmas jaunas ekspozīcijas. Nākotnei veltītajā laboratorijā var iepazīties ar elektronikas un mehatronikas pulciņa ekspozīciju "Sensors – Cilvēks”, pilsētas laboratorijā apskatāmas ūdens bioloģes un mākslinieces Santas Purviņas gleznu fotoreprodukcijas. Savukārt dabas laboratorijā apskatāmi jau vairāki, no otrreizēji pārstrādātiem atkritumiem radīti vides objekti “Cilvēkzivis”.

Lasīt vairāk...

Ministru kabinets apstiprinājis regulējumu plastmasas atkritumu samazināšanai

  • Publicēts Vide

Trešdien Ministru kabinets apstiprināja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) izstrādāto Plastmasu saturošu izstrādājumu likumprojektu, kura mērķis ir mazināt plastmasas izstrādājumu ietekmi uz vidi un cilvēka veselību, kā arī veicināt aprites ekonomiku. Paredzēts, ka normatīvais regulējums stāsies spēkā 3.jūlijā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.