Menu
 

Ceturtdiena, 10 Marts 2022

Izsludināts agrīnais brīdinājums dabasgāzes apgādes nozarē

Izvērtējot Ekonomikas ministrijas (EM) kā par gāzes apgādes drošību atbildīgās iestādes sniegto informāciju par aktuālo situāciju, valdība trešdien, 9.martā, izsludinājusi agrīno brīdinājumu dabasgāzes apgādes nozarē, liecina informācija Latvijas gāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operatora AS "Conexus Baltic Grid" mājaslapā.

Lasīt vairāk...

Saeima deleģē NEPLP tiesības ierobežot piekļuvi tīmekļa vietnēm, kas apdraud valsts drošību

Saeima ceturtdien otrajā (galīgajā) lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Elektronisko sakaru likumā, kas Nacionālajai elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomei (NEPLP) noteic tiesības ierobežot piekļuvi Latvijas teritorijā pieejamām tīmekļa vietnēm, kurās tiek izplatīts saturs, kas apdraud vai var apdraudēt valsts drošību vai sabiedrisko kārtību un drošību.

Lasīt vairāk...

Par "Latvijas gada monētu 2021" atzīta "Veiksmes monēta"

Tradicionālajā sabiedrības aptaujā, kurā piedalījās rekordliels balsotāju skaits – vairāk nekā 35 000, par "Latvijas gada monētu 2021"atzīta "Veiksmes monēta". "Veiksmes monētas" grafisko dizainu veidojis pieredzējis monētu mākslinieks Arvīds Priedīte, kas ir daudzu Latvijas Bankas kolekcijas monētu autors, bet plastisko modeli – Jānis Strupulis.

Lasīt vairāk...

Valsts policija atklājusi divas Garkalnē izdarītas slepkavības

9.martā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 1. biroja 1. nodaļas likumsargi kriminālvajāšanas uzsākšanai Rīgas tiesas apgabala prokuratūrai nosūtīja krimināllietu par pērnā gada aprīlī izdarītu 1963. gadā dzimušas sievietes slepkavību, kā arī par 2015. gada decembrī izdarītu 1938. gadā dzimušas sievietes slepkavību.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.