Menu
 

Piektdiena, 25 Marts 2022

Egils Helmanis: Karš Ukrainā – tā nav tikai ukraiņu, bet mūsu visu fronte

Ogres novada domes priekšsēdētājs Egils Helmanis nule kā atgriezies no Ļvivas Ukrainā, kurp devās 21. martā, lai personīgi nogādātu humānās palīdzības sūtījumu no Latvijas. Tajā bija Ukrainas civiliedzīvotājiem nepieciešamas preces, kā arī Ogres novada bērnu sagādāts sveiciens Ukrainas Bruņoto spēku karavīriem. Savukārt atceļā uz Ogres novadu devās autobuss ar četrdesmit Ukrainas Bruņoto spēku un Nacionālās gvardes karavīru bērniem un ģimenes locekļiem.

Lasīt vairāk...

16.aprīlī norisināsies Ādažu MTB velomaratons

  • Publicēts Sports

16.aprīlī tiks aizvadīts Ādažu MTB jeb kalnu divriteņu velomaratons, pulcējot gan novada iedzīvotājus, gan viesus. Šogad sacensības norisināsies jau devīto reizi. Ādažu MTB velomaratonu organizē Ādažu novada sporta nodaļa sadarbībā ar biedrībām "ZZK" un "Ādaži Velo".

Lasīt vairāk...

No 1.maija Siguldas pilsētā, kā arī Allažu, Mores un Siguldas pagastā būs jauni ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifi

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) apstiprinājusi jaunus SIA “Saltavots” ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifus. No 1.maija Siguldas pilsētā, kā arī Allažu, Mores un Siguldas pagastā ūdensapgādes pakalpojumu tarifs būs 1,14 eiro par kubikmetru, bet kanalizācijas pakalpojumu tarifs – 1,49 eiro par kubikmetru.

Lasīt vairāk...

Uzņēmēju un pašvaldības attiecību uzlabošanai būtiska ir sadarbība, attieksme un ilgtermiņa redzējums

24.martā Biznesa augstskolā “Turība” norisinājās diskusija “Pašvaldības loma uzņēmējdarbības attīstībā”, lai apspriestu jaunāko “Turības” Biznesa indeksa pētījumu, kurā Latvijas uzņēmēji ir novērtējuši pašvaldības ietekmi uz uzņēmējdarbības attīstību tās teritorijā.  Uzņēmēji atzinuši, ka pašvaldības ar savu darbību tomēr vairāk traucējušas uzņēmējdarbības attīstību, nekā to veicinājušas. Pērn šis uzņēmēju vērtējums samazinājies no plus 0,4 līdz mīnus 5,3 punktiem, kas ir viszemākais rādītājs kopš pētījuma veikšanas.

Lasīt vairāk...

Jānis Dimants: Ciktāl Putins ir ieinteresēts skatīties Latvijas TV kanālus

Mariupole uz humānās katastrofas robežas. Pilnībā sagrauta Viņņicas lidosta. Putins gatavs iznīcināt pasauli, ja tā neļaus iekarot Ukrainu. Krievijas ekonomika drūp – drīz gaidāms defolts. Pasaule netiek galā ar Covid-19 un arī ar karu Ukrainā. Cenšoties slēpt patiesos zaudējumus, krievi savu kritušo karavīru līķus sadedzina. Cilvēki aplenktajās pilsētās atrodas apokaliptiskos apstākļos – nav pārtikas, nav ūdens, nav medicīniskās palīdzības, nav izejas…

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.