Menu
 

Nedēļas nogalē Siguldā degusi dārza māja, Ulbrokā un Jūrmalā – automašīnas, Olainē – kūdra Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) pagājušās nedēļas otrajā pusē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmit izsaukumu, vairums no tiem bijis par salīdzinoši nelieliem ugunsgrēkiem.

Platības ziņā lielākais uguns izplatības gadījums bijis ceturtdien pēcpusdienā Olainē netālu no uzņēmuma “Olainfarm” – tur 4 hektāru teritorijā dega kūdra, informēja VUGD.

Skolas ielā Jūrmalā un Institūta ielā Ulbrokā apdzēstas degošas vieglās automašīnas, bet Ādažu novada Eimuros un Puškina ielā Jūrmalā – neapsaimniekotās ēkās degoši atkritumi.

Vēl Miera ielā Siguldā devusi dārza mājiņa divu kvadrātmetru platībā, Emīlijas ielā Jūrmalā –augstsprieguma līnijas vadi, uz Rīgas apvedceļa Mārupes novadā – elektrības transformatora drošinātājs, Ķekavas novada Mellupos – atkritumi un koka stumbrs, bet piecstāvu dzīvojamā mājā Salaspils novada Saulkalnē – uz plīts atstāts piededzis ēdiens.

Sestdien VUGD darbinieki izlīdzējuši četrām caunām, kas bija iemitinājušās dārza mājas bēniņos Saulkrastu novada “Saulītē” – dzīvnieki tika atbrīvoti un aizbēga uz mežu. Piektdien glābēji sakārtoja ceļa braucamo pēc divu vieglo automašīnu sadursmes uz Rīgas apvedceļa Olaines novadā, bet trijās vietās Jūrmalā nozāģēja aizlūzušus un ceļam pārkritušus kokus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.