Menu
 

Ugunsgrēkā Olaines novadā cietis cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.nmpd.gov.lv Foto: www.nmpd.gov.lv

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopumā saņēma 50 izsaukumus, tostarp uz Olaines novadu, kur ugunsgrēkā cieta cilvēks.

Otrdien plkst. 6.23 ugunsdzēsēji steidzās uz Olaines novadu, kur bija izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg dzīvojamā māja. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst. 7.27 ugunsgrēks tika lokalizēts, un tajā 56 m2 platībā dega ēkas otrais stāvs. Šobrīd ugunsgrēka dzēšanas darbi turpinās, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Inta Palkavniece.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz vietām, kur dega atkritumi, elektrības vadi, sausā zāle, kafijas aparāts, fritieris, sodrēji divu ēku dūmvados, mēbeles, dators, labības rugāji, meža zemsedze, divas vieglās automašīnas, malkas šķūnis, šķūnis.

Kopumā laika posmā no šī gada 19. augusta plkst. 6.30 līdz 20. augusta plkst. 6.30 VUGD saņēma 50 izsaukumus – 24 uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 uz glābšanas darbiem un pieci izsaukumi bija maldinājumi, vēsta I. Palkavniece.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.