Menu
 

Triju dienu laikā Rīgas reģionā aizturēts 21 "dzērājšoferis"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā ceļu policija aizturējusi 17 autovadītājus alkohola reibumā un četrus – narkotisko vielu iespaidā. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu sastādīti 156 administratīvā pārkāpuma protokoli, par agresīvu braukšanu – divi protokoli, liecina Valsts policijas informācija.

Triju dienu laikā Rīgas reģionā reģistrēti 216 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 32 cilvēki un viens gājis bojā – piektdien īsi pirms pusnakts Rīgā, Parādes ielā, automašīnas "VW Touareg" vadītājs uz gājēju pārejas uzbrauca gājējai, kura no gūtajām traumām notikuma vietā mira. Negadījumos cietušo personu vidū ir seši gājēji un 15 velosipēdisti.

Valsts policija pārbaudēs piektdien un sestdien Rīgā arī pieķērusi 17 motociklistus, kuri rupji pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus un pārgalvīgi pārvietojās pa pilsētas teritoriju gan dienā, gan nakts stundās. 16 gadījumos likumsargi apturējuši motociklistus, kuri, mēģinot izvairīties no soda par citiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, saviem spēkratiem bija nolocījuši valsts reģistrācijas numurzīmes, lai tās nav salasāmas no noteikta attāluma.

Nedēļas nogalē Rīgas reģionā arī fiksētas četras automašīnu zādzības un četras velosipēdu zādzības.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.