Menu
 

Pirmdien policija Rīgas reģionā apturējusi četrus agresīvus braucējus

  • Autors:  LETA
Foto no arhīva Foto no arhīva

Nedēļas pirmajā dienā Valsts policija (VP), strādājot uz Latvijas autoceļiem, noformējusi četrus administratīvā pārkāpuma protokolus par agresīvu braukšanu, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Visi četri agresīvie braucēji apturēti Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī kārtībsargi par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformējuši 446 protokolus, tostarp 167 par atļautā ātruma pārsniegšanu, deviņus par braukšanu alkohola reibumā, bet vienu – par sēšanos pie stūres narkotisko vielu ietekmē.

Visvairāk jeb četri dzērājšoferi pirmdien pieķerti Latgalē, Zemgalē – trīs, bet Rīgas reģionā un Vidzemē – pa vienam, kamēr Kurzemē pie stūres reibumā nav pieķerts neviens cilvēks. Savukārt vienīgais autovadītājs, kurš bija lietojis narkotikas, apturēts Rīgas reģionā.

Arī visvairāk ātruma pārkāpēju VP darbinieki konstatējuši Rīgas reģionā, kur par šo pārkāpumu apturēti 73 autovadītāji, turpretim vismazāk jeb 13 ātruma pārkāpumu pirmdien reģistrēti Kurzemes reģionā, liecina policijas apkopotie dati.

Diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 112 satiksmes negadījumi, deviņās avārijās cietuši kopskaitā deviņi cilvēki, bet viens – velosipēdists – gājis bojā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.