Menu
 

Automašīnu sadursmē Mālpils novadā gājis bojā viens cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Trešdien ap pulksten 6.48 Mālpils novadā, autoceļa Inciems – Sigulda – Ķegums 25.kilometrā, pēc sākotnējās informācijas, notika automašīnu “Volvo” un “Scania” sadursme. Kā informēja Valsts policija, ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumām gāja bojā viena persona, vēl viena personas ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Kopumā kopš nedēļas sākuma Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē reģistrēti 194 ceļu satiksmes negadījumi (no tiem puse – trešdien), cietuši 18 cilvēki un viens gājis bojā. Cietušo vidū ir trīs gājēji, liecina Valsts policijas informācija.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā Valsts policija aizturējusi divus autovadītājus alkohola reibumā un vienu – narkotisko vielu iespaidā. Sastādīti 102 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un trīs – par agresīvu braukšanu.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados reģistrētas četras automašīnu zādzības un trīs velosipēdu zādzības, kā arī septiņas zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.