Menu
 

Ugunsgrēkā Stopiņu novadā viens cietušais, Jāņupē trīs cilvēki evakuējušies Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Sestdien pirms pusnakts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Stopiņu novadu, kur trīsstāvu mājā dega pirts 10 kvadrātmetru platībā. Mēģinot apdzēst liesmas pirms VUGD darbinieku ierašanās, negadījumā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Ugunsgrēks likvidēts stundas laikā, informēja VUGD.

Sestdien pirms pusnakts saņemts izsaukums uz Babītes novadu, kur 400 m2 platībā dega divstāvu neapsaimniekota ēka. Šī paaugstinātās bīstamības ugunsgrēka likvidācijai bija nepieciešamas vairāk nekā sešas stundas.

Naktī uz pirmdienu Olaines novada Jāņupē divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā bija aizdegušās sadzīves mantas un sadzīves tehnika, un no ēkas bija evakuējušies trīs cilvēki. Negadījumā neviens necieta, un ugunsgrēks tika likvidēts stundas laikā.

Vēl Ķekavas novada Baložos bija aizdedzies atkritumu konteiners un žogs, bet Babītes novada Sēbruciemā apdzēsti divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā degoši sodrēji.

Ropažu novadā uz autoceļa Zaķumuiža – Nāgelmuiža svētdien no rīta bija noticis ceļu satiksmes negadījums, taču automašīnas pasažieri no spēkrata izkļuva saviem spēkiem, un glābēji vien atvienoja avarējušas automašīnas akumulatora klemmes. Savukārt Mārupē un Olainē VUGD darbinieki no koka nocēluši kaķus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.