Menu
 

Ugunsgrēkā Salaspils novadā divi cietušie, Jaunmārupē no ēkas evakuējušies 20 cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Šīs nedēļas pirmā puse Pierīgas novados un Jūrmalā salīdzinoši mierīgi pagājusi Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbiniekiem – saņemti vien seši izsaukumi, kas ir piecas reizes mazāk nekā tajā pašā laika posmā nedēļu iepriekš, liecina VUGD informācija.

Plkst. 4.48 naktī uz otrdienu ugunsdzēsēji steidzās uz Salaspils novadu, kur divstāvu dārza mājas pirmajā stāvā dega sadzīves mantas un mēbeles piecu kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD darbinieku ierašanās no ēkas bija evakuējušies divi cilvēki, kuri bija cietuši un tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Pusotras stundas laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Pirmdien plkst.12.08 tika saņemts izsaukums uz Jaunmārupi, kur blakus angāra tipa noliktavai dega ventilācijas iekārtas filtrs 3 m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies 20 cilvēki, un plkst. 13.19 ugunsgrēks tika likvidēts.

Vēl Babītes novada Salas pagastā degusi kūla 700 m2 platībā, Ropažu novada Silakrogā – kūdra 4 m2 platībā, bet Saulkrastu novadā – atkritumi.

Pirmdien pēcpusdienā Inčukalna novadā notikusi vieglās automašīnas avārija, un glābēji ar hidraulisko ierīču palīdzību atbrīvoja no transporta līdzekļa vienu cietušo, kuru nodeva NMPD mediķiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.