Menu
 

Nedēļas nogalē ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 16 cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā reģistrēti 128 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki, arī divi gājēji un četri velosipēdisti, liecina Valsts policijas informācija.

Svētdien uz Vidzemes šosejas Garkalnes novadā, netālu no pagrieziena uz Langstiņiem, notika avārija, kurā iesaistītas automašīnas "Toyota" un "Mercedes". Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijā, automašīnas "Toyota" vadītāja veikusi pagriešanās manevru, bet nepārliecinājās, ka var droši šo manevru veikt, kā rezultātā notika sadursme ar "Mercedes" markas automašīnu. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā informēja, ka viens cilvēks ir nogādāts slimnīcā ar gūtu galvas traumu, cietusī persona ir pie samaņas un stabilā stāvoklī.

Kopš pagājušās piektdienas Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti 23 autovadītāji alkohola reibumā un trīs – narkotisko vielu iespaidā. Sastādīti 298 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados reģistrēta viena automašīnas zādzība un desmit velosipēdu zādzības, kā arī trīs zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.