Menu
 

Aizdomās par piektdien izdarīto laupīšanu Olaines aptiekā aizturēts vīrietis (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv/LETA
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs

Piektdien, 7. maijā, ap pulksten 17.27 Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Olaines iecirknis saņēma izsaukumu uz kādu aptieku Olainē, kur sākotnēji nenoskaidrots vīrietis medicīniskajā sejas maskā, piedraudot farmaceitei ar ierocim līdzīgu priekšmetu, nolaupīja piecus iepakojumus ar stingrās uzskaites medikamentiem.

Valsts policija sestdien no rīta izsludināja meklēšanā novērošanas kamerā redzamo vīrieti, dienas gaitā, pateicoties iedzīvotāju sniegtajai informācijai, noskaidroja viņa personību un vēlāk arī aizturēja.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule, aģentūrai LETA pastāstīja, ka, ieraugot vīrieša attēlu Valsts policijas "Facebook" kontā, viņa atpazinusi NMPD darbinieku un par to informējusi Valsts policiju. "No policijas es vēl neesmu saņēmusi apstiprinājumu, ka šodien aizturētais vīrietis ir mūsu dienesta darbinieks," sacīja Cipule.

Viņa norādīja, ka gadījumā, ja aizturētā persona ir NMPD darbinieks, tad laupīšana aptiekā viņš ir veicis ārpus darba laika. Cipule teica, ka darbinieks dienestā par ārsta palīgu strādājis nesen. Viņš neesot sertificēts. "Ja apstiprināsies fakts, ka viņš ir mūsu darbinieks, tad nekavējoties tiks atbrīvots no darba," skaidroja NMPD direktore.

Viņa uzsvēra, ka medikamentu laupīšana aptiekā apliecina to, cik ļoti stingra ir medikamentu uzskaite NMPD un darbiniekiem tie nav pieejami.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.