Menu
 

Ķekavas novadā degusi kūla, Jūrmalā – niedres, Carnikavā – transformatora skapis Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pēdējo triju dienu laikā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis deviņus izsaukumus. Platības ziņā lielākie ugunsgrēki reģistrēti sestdien Pērkona ielā Jūrmalā un svētdien Ķekavas novada Plakanciemā, kur 1000 kvadrātmetru platībā dega attiecīgi niedres un sausā zāle. VUGD informēja, ka abi ugunsgrēki likvidēti nepienas stundas laikā.

Piektdien Kadiķu ielā Jūrmalā un naktī uz pirmdienu Parka ielā Baldonē apdzēsti degoši atkritumi, bet pirmdien agri no rīta Timotiņu ielā Carnikavā apdzēsts aizdedzies transformatora skapis un zāle 10 kvadrātmetru platībā.

Svētdien vakarā Saulkrastu novada Zvejniekciemā VUGD darbinieki atbrīvojuši no avarējušas vieglās automašīnas vienu cietušu cilvēku un nodevuši viņu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Avarējusi vieglā automašīna no grāvja izvilkta sestdien Baldonē, bet piektdien Salaspils novadā uz Daugavpils šosejas pēc kravas auto un triju vieglo automašīnu sadursmes glābēji sakārtojuši ceļa braucamo daļu.

Vēl sestdien Skolas ielā Jūrmalā VUGD darbinieki sazāģējuši aizlūzušu koku, kas bija pārkāries brauktuvei.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.