Menu
 

Četrās svētku brīvdienās VP sākti 29 pārkāpuma procesi par epidemioloģiskās drošības prasību pārkāpumiem

  • Autors:  LETA
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Laikā no 23.jūnija līdz 26.jūnijam policija sākusi 29 pārkāpuma procesus par epidemioloģiskās drošības prasību pārkāpumiem, informēja Valsts policijā (VP).

Minētajā laika posmā VP veikusi kopumā 1179 pārbaudes publiskās vietās un publiskos pasākumos iekštelpās un ārtelpās, savukārt tirdzniecības vietās veiktas 1456 pārbaudes.

Kopumā 23. un 24.jūnijā VP ir veikusi 519 pārbaudes publiskās vietās un publiskos pasākumos iekštelpās un ārtelpās, savukārt tirdzniecības vietās veiktas 592 pārbaudes. Saistībā ar epidemioloģiskās drošības prasību pārkāpumiem šajās divās dienās valstī tika sāktas divas resoriskās pārbaudes un 22 administratīvā pārkāpuma procesi.

Savukārt 25.jūnijā kopumā Valsts policija ir veikusi 334 pārbaudes publiskās vietās un publiskos pasākumos iekštelpās un ārtelpās, savukārt tirdzniecības vietās 423 pārbaudes. 

Saistībā ar epidemioloģiskās drošības prasību pārkāpumiem kopumā valstī 25.jūnijā sākti septiņi administratīvā pārkāpuma procesi. Tāpat VP ir devusi preventīvas norādes un policija turpinājusi uzraudzīt personas, kurām jāievēro pašizolācija.

Tikmēr vakar, 26.jūnijā, VP veikusi 326 pārbaudes publiskās vietās un publiskos pasākumos iekštelpās un ārtelpās, savukārt tirdzniecības vietās veikta 441 pārbaude. Saistībā ar epidemioloģiskās drošības prasību pārkāpumiem kopumā valstī netika sākts neviens administratīvā pārkāpuma process, un arī vakar policija devusi preventīvas norādes un policija turpinājusi uzraudzīt personas, kurām jāievēro pašizolācija.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.