Menu
 

Mēģinot dzēst ugunsgrēku paša spēkiem, Ķekavas novada Baložos cietis cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustratīvs foto - VUGD Ilustratīvs foto - VUGD

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 37 izsaukumus, tostarp uz Ķekavas novadu, kur ugunsgrēkā cieta cilvēks, kā arī uz Inčukalnu, kur ēkā dega malka.

Kā informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Agrita Vītola, 19.augustā plkst.22.21 VUGD saņēma izsaukumu uz Ķekavas novada Baložiem, kur uz vienstāva dzīvojamās mājas jumta dega elektroinstalācijas klemmes 0,1m2 platībā. Mēģinot dzēst liesmas paša spēkiem pirms VUGD ierašanās, notikumā cieta cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst.23.15 ugunsgrēks tika likvidēts.

Plkst.13.56 tika saņemts izsaukums uz Inčukalnu, kur vienstāva biroja ēkas palīgtelpā dega malka 10m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no piedūmotās ēkas bija evakuējušies divi cilvēki. Notikuma vietā strādāja arī Inčukalna un Krimuldas brīvprātīgie ugunsdzēsēji un Valsts meža dienesta ugunsdzēsēji. Plkst.14.53 ugunsgrēks tika likvidēts, vēsta A.Vītola.

Laika posmā no šī gada 19.augusta plkst.6.30 līdz 20.augusta plkst.6.30 VUGD kopumā saņēma 37 izsaukumus – sešus uz ugunsgrēku dzēšanu, 26 uz glābšanas darbiem, bet pieci izsaukumi bija maldinājumi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.