Menu
 

Ķekavas novadā degusi pirts un veļas mašīna, Siguldas novadā – saimniecības ēka

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Aizvadītās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis astoņus izsaukumus. Puse bijusi par ugunsgrēkiem, otra puse – par nepieciešamiem glābšanas darbiem pēc ceļu satiksmes negadījumiem, informēja VUGD.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks izcēlies svētdien pēcpusdienā Siguldas novada Nurmižos, kur 32 kvadrātmetru platībā dega saimniecības ēka. Ugunsgrēks tika likvidēts pusotras stundas laikā.

Divi izsaukumi sestdien saņemti  no Ķekavas novada. Krustkalnos degusi pirts 20 m2 platībā, bet Odukalnā divstāvu dzīvojamās mājas vannas istabā – veļas mašīna. Pirmo ugunsgrēku izdevās likvidēt divu stundu laikā, bet otrais tika novērsts vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

Vēl sestdien 8.līnijā Jūrmalā mežā deguši atkritumi 10 m2 platībā.

Svētdien dienas vidū Olaines novadā, uz Jelgavas šosejas, bija notikusi vieglās automašīnas avārija. Glābēji izvilka spēkratu no grāvja un nodeva cietušo cilvēku NMPD mediķiem, kā arī sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Ceļa braucamā daļa pēc transporta līdzekļu sadursmēm sakārtota arī ceturtdien uz Rīgas apvedceļa Salaspils novadā, piektdien Jaunolainē un sestdien Ropažu novada Berģos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.