Logo
Drukāt šo lapu

Satiksmes negadījumos Pierīgā cietuši vairāki cilvēki, arī bērni (papildināta)

Satiksmes negadījumos Pierīgā cietuši vairāki cilvēki, arī bērni (papildināta) arhīvs

Valsts policija kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā reģistrējusi 70 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 37 cilvēki, viņu vidū desmit gājēji un trīs velosipēdisti. Vairākas personas guvušas miesas bojājumus arī Pierīgas ceļos.

Sestdien Stopiņu novada Dreiliņos notikusi triju “Opel” markas automašīnu sadursme, kurā traumas guva 32 gadus vecs vīrietis. Ķekavas novadā sadūrušās vieglās automašīnas “Audi A4”, “BMW 330” un kravas auto “MAN”, un sadursmes rezultātā cieta 34 gadus vecs vīrietis un četrus gadus veca meitenīte. Līvzemes ielā Salaspilī, saduroties automašīnai “Mazda 323” un motociklam “Yamaha”, ievainojumus guva 42 gadus vecs vīrietis, bet Ainažu ielā Saulkrastos “Audi A2” un motocikla “BMW” sadursmē cietis 44 gadus vecs vīrietis.

Babītes novada Piņķos un Talsu šosejā Jūrmalā, apgāžoties transporta līdzeklim, traumas guva attiecīgi 12 gadus vecs zēns un 11 gadus veca meitene, bet Siguldā – 29 gadus vecs vīrietis. Vēl Mārupes novada Tīrainē cietis trīs gadus vecs puisēns, bet Lielajā prospektā Jūrmalā automašīna “Volvo XC90” uzbraukusi kādam gājējam.

Bez cietušajiem Pierīgā beigušies trīs ceļu satiksmes negadījumi Babītes novadā, pa diviem – Mārupes un Ādažu novados, pa vienam – Ķekavas novadā un Jūrmalā.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 435 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 123 par ātruma pārsniegšanu un vienu par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas 15 personas, tostarp trīs Jūrmalā un pa vienai Inčukalna novada Vangažos un Gaujā, Saulkrastu novadā, Ķekavas novada Daugmales pagastā un Ropažu novada Silakrogā.

Likumsargi kopš piektdienas arī reģistrējuši piecas transportlīdzekļa zādzības (arī pa vienai Ķekavas novadā un Stopiņu novada Sauriešos), 18 velosipēdu zādzības (arī divas Zeltrītu ielā un vienu Jaunzemu ielā Mārupē), kā arī 17 zādzības no transporta līdzekļa (arī vienu Ķekavas novada Lapeniekos).

(papildināta ar jaunāko informāciju)

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024