Logo
Drukāt šo lapu

Septembris glābējiem Pierīgā iesācies negaidīti mierīgi

Septembris glābējiem Pierīgā iesācies negaidīti mierīgi arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš pagājušās piektdienas no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis tikai sešus izsaukumus – četri no tiem bijuši par nelieliem ugunsgrēkiem un divi par nepieciešamiem glābšanas darbiem.

Piektdien Tērbatas ielā Jūrmalā deviņstāvu dzīvojamās mājas pagraba loga nišā bija aizdegušies atkritumi, taču šis negadījums tika novērsts vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās, apliecināja VUGD.

Sestdien vakarā Inčukalna novada Krustiņos kravas automašīnas vakuumsūkņa pārkaršanas rezultātā dega sūkņa krāsojums. Naktī uz svētdienu Celtnieku ielā Ķekavā dega atkritumi 10 kvadrātmetru platībā, bet priekšpusdienā Zeiferta ielā Olainē pavisam nelielā teritorijā dega kūdra.

Piektdien Kalnrozes ielā Salaspilī VUGD darbinieki no koka nocēla kaķi un nodeva to saimniekam. Savukārt sestdien dienas vidū glābēju palīdzība bija nepieciešama kādam cilvēkam, kurš bija apmaldījies mežā Ādažu novada Divezeros. Izmantojot skaņas signālus un uzturot saziņu pa telefonu, cilvēks atrada izeju laukā no meža.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024