Menu
 

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā par agresīvu braukšanu sodīti 30 šoferi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš pirmdienas Valsts policija Rīgas reģionā sastādījusi 30 administratīvā pārkāpuma protokolus par agresīvu braukšanu, liecina Valsts policijas informācija.

Par braukšanas ātruma pārsniegšanu sastādīti 216 protokoli. Aizturēti astoņi autovadītāji alkohola reibumā un viens – narkotisko vielu iespaidā.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā reģistrēti 174 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 36 cilvēki un divi gājuši bojā. Cietušo vidū ir septiņi gājēji un desmit velosipēdisti.

Trešdien ap pulksten 9.35 Rīgā, Spilves ielā, kravas automašīnas “Daf” vadītājs uzbrauca gājējai, kura no gūtajām traumām mira notikuma vietā. Savukārt ap pulksten 15.40 Rīgā, Mūkusalas aplī, notika automašīnu “Volvo” un kravas automašīnas “Daf” sadursme, pēc kuras automašīna “Volvo” uzbrauca šķērslim – metāla margām. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja automašīnas “Volvo” vadītājs. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados pēdējo triju dienu laikā arī reģistrēta viena automašīnas zādzība un 12 velosipēdu zādzības, kā arī divas zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.