Logo
Drukāt šo lapu

Pirmdien ugunsgrēkā Mārupes novadā cietis cilvēks

Pirmdien ugunsgrēkā Mārupes novadā cietis cilvēks arhīvs

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopumā saņēma 55 izsaukumus, tostarp uz Mārupes novadu, kur dega dzīvojamā māja un tās piebūve. Šajā ugunsgrēkā cietis viens cilvēks.

Pirmdien plkst. 15.47 ugunsdzēsēji steidzās uz Mārupes novadu, kur bija izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka 20 m2 platībā deg divstāvu dzīvojamā māja un tās piebūve. Mēģinot veikt ugunsgrēka dzēšanas darbus pirms VUGD ierašanās, cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst. 18.16 ugunsgrēks tika likvidēts, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Inta Palkavniece.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz vietām, kur dega atkritumi, elektrības vadi, sausā zāle, krūmi, labības rugāji, koka dobums, meža zemsedze, vieglā automašīna, traktors, dārza māja un trīs šķūņi.

Palīdzot nelaimē nokļuvušam dzīvniekam, pirmdien glābēji Jūrmalā no koka nocēla kaķi, kas saviem spēkiem nespēja no tā nokāpt.

Kopumā laika posmā no 3. septembra plkst. 6.30 līdz 4. septembra plkst. 6.30 VUGD saņēma 55 izsaukumus, no kuriem 16 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 25 uz glābšanas darbiem, bet 14 no izsaukumiem bija maldinājumi, vēsta I. Palkavniece.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024