Menu
 

Nedēļas nogalē policija Rīgas reģionā sastādījusi 19 protokolus par agresīvu braukšanu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē Valsts policijas darbinieki sastādījuši 134 administratīvā pārkāpuma protokolus par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 19 protokolus par agresīvu braukšanu, liecina Valsts policijas informācija.

Aizturēti 12 autovadītāji alkohola reibumā un divi – narkotisko vielu iespaidā.

Kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 148 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietis 21 cilvēks, tostarp trīs gājēji. Viens cilvēks gājis bojā.

Jau ziņots, ka naktī uz sestdienu Ādažos, Ainažu šosejas 11.kilometrā, no ceļa bija nobraucis satiksmes autobuss. Šajā negadījumā cieta pieci cilvēki, viens tika nogādāts slimnīcā.

Vēlāk, pēc Valsts policijas informācijas, automašīnas “Škoda” vadītājs uzbrauca šķērslim – autoevakuatora “Mercedes Benz” izlaistam metāla kāpslim, pēc kā tā atdūrās pret nostieptām metāla trosēm.

Pēc sadursmes automašīnas “Škoda” vadītājs uzbrauca vienai personai. Automašīnas “Škoda” vadītājs notikuma vietā gāja bojā un divas personas ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus un sākusi kriminālprocesu.

Pēc LTV “Panorāmas” informācijas, traģiskajā negadījumā iesaistītā automašīna piederējusi Ādažu novada pašvaldības policijai un bojā gājušais ir pašvaldības policijas darbinieks.

Rīgā un Pierīgā pēdējo triju dienu laikā reģistrētas trīs automašīnu zādzības un viena velosipēda zādzība, kā arī divas zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.