Menu
 

Uzliesmojot apkures katlam, Ropažos cietis cilvēks; Ķekavā izcēlies ugunsgrēks tirdzniecības centrā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Otrdien plkst.18.22 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu Ropažos, kur vienstāva servisa ēkā bija uzliesmojis apkures katls. VUGD darbinieku ierašanās brīdī liesmas jau bija nodzēstas. Kā informēja VUGD, notikumā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, un pusstundas laikā ugunsdzēsēji darbu notikuma vietā pabeidza.

Trešdien plkst.13.31 tika saņemts izsaukums Rīgas ielā Ķekavā, kur divstāvu sabiedriskā ēkā tirdzniecības centra “Liiba” telpās bija degusi elektroiekārta 0,1m2 platībā. Ēkā bija nostrādājusi automātiskā ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēma un no telpām evakuējušies 102 cilvēki. Ugunsdzēsēji pārbaudīja un izvēdināja telpas, un plkst.15.13 darbu notikuma vietā pabeidza.

Kopumā kopš nedēļas sākuma VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumu. Jūrkalnes ielā Jūrmalā degusi vieglā automašīna, Ādažu novada Carnikavas pagastā gruzdējuši siena ruļļi 20 m2 platībā (iespējams, pašaizdegšanās ķīmiskas reakcijas rezultātā), Zemgales ielā Olainē – lifta durvis deviņstāvu dzīvojamā mājā, Rīgas ielā Saulkrastos – atkritumi, bet dzīvojamās ēkās Dubultu prospektā Jūrmalā un Saulkrastu novada Priedēs – sodrēji dūmvadā.

Otrdien VUGD darbinieki sakārtoja ceļa braucamo daļu pēc divu vieglo automašīnu sadursmes uz Ventspils šosejas, bet trešdien Dreiliņu ielā Jūrmalā sazāģēja un aizvāca aizlūzušu koku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.