Menu
 

Salaspils novada degusi divstāvu dzīvojamā māja, Ropažu novadā glābēji meklē ledū ielūzušu cilvēku

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Naktī uz svētdienu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Salaspils novada Salaspils pagastā, kur dega divstāvu dzīvojamā māja 450 kvadrātmetru platībā. Pirms ugunsdzēsēju ierašanās no ēkas bija evakuējušies pieci cilvēki. Šī paaugstinātas bīstamības ugunsgrēka likvidācijai bija nepieciešamas vairāk nekā septiņas stundas, informēja VUGD.

Svētdien pēcpusdienā VUGD saņēma izsaukumu uz Ropažu pagastu, kur Lielās Juglas ledū bija ielūzis cilvēks. Tika pārmeklēta teritorija un veikti zemūdens meklēšanas darbi, bet cilvēks netika atrasts. Svētdien vakarā glābēji darbu notikuma vietā pārtrauca, taču pirmdien no rīta meklēšanu notikuma vietā atsāka.

Nedēļas nogalē Pierīgā novērsti vēl vairāki ugunsgrēki. Dīķa ielā Siguldā degusi vieglā automašīna, Ķiršu ielā Mālpilī – bez uzraudzības atstāts ēdiens uz plīts piecstāvu dzīvojamās mājas trešā stāva dzīvoklī, Stacijas ielā Olainē – nojume un atkritumi, bet Carnikava pagasta Gaujā – sodrēji divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā.

Svētdien Dzirnavu ielā Jūrmalā uz ceļa braucamās daļas apmēram astoņu kvadrātmetru platībā bija izlijis tehniskais šķidrums. VUGD darbinieki ar absorbenta palīdzību to savāca.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.