Menu
 

Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki Foto no arhīva

Kā liecina Valsts policijas informācija, nedēļas pirmajā pusē Pierīgā notikuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši kopumā 11 cilvēki, tostarp 3 gadus vecs zēns. Ķekavas un Olaines novadā notikušas sadursmes starp vieglajām automašīnām, savukārt Mārupē – starp vieglo transportlīdzekli un autobusu. Avārija uz ceļa bijusi arī Saulkrastos un Jūrmalā.

17. septembra vakarā Ķekavas novada Ķekavas pagastā notikusi sadursme starp motociklu ”BMW K1300GT” un vieglo kravas automašīnu ”Mercedes Benz V 220”, kā rezultātā cietis 42 gadus vecs vīrietis un 44 gadus veca sieviete.

Agrā otrdienas rītā lidostas ”Rīga” apkārtnē apgāzies motocikls ”Suzuki GSX R1000”, cietis 30 gadus vecs vīrietis. Pēcpusdienā Ķekavas novada Baložos sadūrušās vieglās automašīnas ”Toyota RAV4” un ”Lexus IS 200”, radot miesas bojājumus 36 gadus vecai sievietei un 3 gadus vecam zēnam, savukārt Jūrmalā transportlīdzeklis uzbraucis gājējam, kā rezultātā cietusi 25 gadus veca sieviete. Tās pašas dienas vakarā Saulkrastos notikusi transportlīdzekļa apgāšanās, radot miesas bojājumus 73 gadus vecai sievietei.

19. septembra pēcpusdienā Mārupē bijusi sadursme starp vieglo automašīnu ”Citroen Berlingo” un autobusu ”Solaris Urbino 12”, kā rezultātā cietusi 81 un 73 gadus veca sieviete, savukārt vakarā Olaines pagasta Viršos vieglā automašīna ”Mercedes Benz E280” sadūrusies ar vieglo kravas automašīnu ”VW Transporter”. Šajā negadījumā cietis 75 gadus vecs vīrietis un 47 gadus veca sieviete.

Nedēļas pirmajā pusē Pierīgā notikušas arī avārijas uz ceļa, kurās neviens cilvēks nav cietis: pa četriem negadījumiem bijis Salaspils un Ķekavas novadā, pa trim – Stopiņu un Mārupes novadā, bet pa diviem – Saulkrastu, Olaines un Garkalnes novadā.

Tāpat vairāki braucēji transportlīdzekli vadījuši reibumā: pa diviem šoferiem – Jūrmalā un Ikšķiles novadā, pa vienam – Ķekavas novada Baložos, Olaines novadā un Siguldā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.