Menu
 

Nedēļas nogalē Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši seši cilvēki Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Nedēļas nogalē Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši seši cilvēki Foto no arhīva

Kā liecina Valsts policijas informācija, no 21. līdz 23. septembrim Pierīgā reģistrēti vairāki ceļu satiksmes negadījumi, tostarp ar cietušajiem: Salaspils novadā un Garkalnē transportlīdzeklis uzbraucis šķērslim, bet Olaines novadā automašīna uzbraukusi dzīvniekam.

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 93 ceļu satiksmes negadījumus, kuros kopumā cietuši 20 cilvēki, arī deviņi gājēji.

21. septembra vakarā Salaspils novada Salaspils pagastā vieglā automašīna ”Toyota Avensis Verso” uzbraukusi šķērslim, kā rezultātā traumas guvis 68 gadus vecs vīrietis. Savukārt nākamās dienas rītā Garkalnē šķērsim uzbraukusi vieglā automašīna ”Volvo V40”, šajā negadījumā cietuši trīs cilvēki – 32 gadus un 24 gadus veca sieviete un 26 gadus vecs vīrietis.

Svētdienas vakarā Jūrmalā apgāzies transportlīdzeklis, bet pirms pusnakts Olaines pagasta Viršos vieglā automašīna ”BMW 320” uzbraukusi dzīvniekam, kā rezultātā miesas bojājumus guvusi 22 gadus veca sieviete un 21 gadu vecs vīrietis.

Pagājušās nedēļas nogalē Pierīgā notikuši arī vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros neviens nav cietis: pa trim avārijām bijis Jūrmalā un Olaines novadā, pa vienai – Ādažu, Carnikavas, Ropažu, Salaspils un Mārupes novadā.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 406 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 142 par ātruma pārsniegšanu un astoņus par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas 12 personas, tostarp trīs dzērājšoferi pieķerti Salaspils novadā, pa vienam – Mālpils, Krimuldas, Stopiņu novadā un Olainē.

No 21. līdz 23. septembrim Pierīgā bijušas arī zādzības: notikušas divas transportlīdzekļa zādzības Ikšķilē; Babītes novadā un Mārupē reģistrēta zādzība no transportlīdzekļa; savukārt Jūrmalā bijušas divas velosipēdu zādzības.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.