Menu
 

Trešdienas vakarā izcēlies plašs ugunsgrēks kokapstrādes angārā Allažu pagastā (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Trešdienas vakarā izcēlies plašs ugunsgrēks kādā kokapstrādes angārā Siguldas Allažu pagastā, kas likvidēts tikai ceturtdienas rītā, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) publiskotā informācija.

VUGD trešdien plkst.21.53 saņēma izsaukumu uz Siguldas novada Allažu pagastu, kur dega angāra jumts 1500 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās 20 cilvēki. Ap plkst.2 naktī ugunsgrēka izplatība tika ierobežota, bet īsi pirms plkst.7 VUGD dabu notikuma vietā pabeidza.

Notikuma vietā strādāja VUGD darbinieki, izmantojot astoņas autocisternas un četras autokāpnes, kā arī Inčukalna brīvprātīgie ugunsdzēsēji.

Trešdien pievakarē Salaspils novadā degusi vieglā automašīna un kūla 200 m2 platībā, bet Baldones pagasta Vārpās – siena ruļļi un kūla 4000 m2 platībā. Sausās zāles degšana pēdējo dienu laikā novērsta arī Siguldas novada Krimuldas pagastā (20 000 m2), Olaines novada Stūnīšos (5000 m2), Ropažu novada Dreiliņos (3000 un 1500 m2), kā arī Siguldas novada Siguldas pagastā (200 m2).

(papildināta ar 4.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.