Menu
 

Jūrmalā novērsts paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks, Carnikavā trīs ugunsgrēki dažu stundu laikā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Trešdien plkst. 21.28 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Turaidas ielu Jūrmalā, kur bija izcēlies ugunsgrēks vienstāva sabiedriskā ēkā. Notikuma vietā konstatēts, ka ēkas koka konstrukcijas un blakus esošās sadzīves mantas 90 kvadrātmetru platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts plkst. 23.48, informēja VUGD.

Kopš nedēļas sākuma VUGD no Pierīgas novadiem saņēmis vēl piecus izsaukumus, trīs no tiem – no Carnikavas pagasta. Visi trīs šie ugunsgrēki tika likvidēti stundas laikā.

Otrdien dienas vidū Carnikavā dega kūla 2 hektāru platībā. Dažas stundas vēlā Ūdensrožu ielu Carnikavā trīsstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva virtuvē dega tvaika nosūcējs un mēbeles 3 m2 platībā, un pirms VUGD ierašanās no mājas evakuējās trīs cilvēki. Savukārt Carnikavas pagasta Gaujā vienstāva dzīvojamās mājas palīgtelpā dega sadzīves mantas 3 m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no mājas evakuējās trīs cilvēki.

Ceturtdien plkst. 4.17 saņemts izsaukums uz Olaines pagastu, kur deg dārza māja 40 m2 platībā un saimniecības ēka ar malku 10 m2 platībā. Plkst. 4.49 šis ugunsgrēks lokalizēts.

Otrdien Mārupes novada Babītes pagastā no ūdenstilpes izcelts bojāgājis cilvēks un nodots Valsts policijas darbiniekiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.