Menu
 

Lēdurgā sadursmē ar kravas auto gājis bojā vieglās automašīnas vadītājs

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Otrdien Latvijā reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 25 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

28.jūnijā neilgi pirms plkst.12.00 Siguldas novada Lēdurgā saskrējās vieglā automašīna "Ford" un smagā automašīna "Scania" ar piekabi. Ceļu satiksmes negadījumā "Ford" vadītājs gāja bojā notikuma vietā, bet vēl viena persona ar dažādām traumām nogādāta medicīnas iestādē. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Otrdien 16 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, pa trim - Kurzemē un Vidzemē, divi - Latgalē, bet viens - Zemgalē. Divi no cietušajiem bija gājēji, trīs - velosipēdisti, bet pieci - elektroskrejriteņu vadītāji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija otrdien aizturējusi piecus autovadītājus: divus - Vidzemē, bet pa vienam - Kurzemē, Zemgalē un Latgalē. Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 168 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 30 autovadītāji, Vidzemē - 45, Zemgalē - 44, Kurzemē - 30, bet Latgalē - 19 autovadītāji. Zemgalē un galvaspilsētā 12 vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija otrdien noformējusi 372 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.