Logo
Drukāt šo lapu

Ugunsgrēkā Saulkrastu novadā gājis bojā cilvēks

Ugunsgrēkā Saulkrastu novadā gājis bojā cilvēks Foto no arhīva

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 44 izsaukumus, tostarp uz Salaspili, kur ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kā arī uz Saulkrastu novadu, kur dega dārza māja, šajā ugunsgrēkā viens cilvēks gājis bojā.

Otrdien plkst. 8.04 ugunsdzēsēji steidzās uz Saulkrastu novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dārza mājā. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka deg dārza māja un blakus esošās sadzīves mantas 150 m2 platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā viens cilvēks. Ugunsgrēks likvidēts plkst. 19.42, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Inta Palkavniece.

Plkst. 21.36 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz kādu daudzdzīvokļu māju Salaspilī, kur bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka kādā no dzīvokļiem deg bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens 0,3 m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no dzīvokļa saviem spēkiem evakuējās viens cilvēks, kurš bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst. 21.57 ugunsgrēks likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī VUGD darbinieki devās arī uz vietām, kur dega atkritumi, dēļu kaudze, skaidas, divas vieglās automašīnas, divas kravas automašīnas, divi šķūņi, neapsaimniekota ēka, sodrēji ēkas dūmvadā un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, vēsta I. Palkavniece.

Laika posmā no šī gada 9. oktobra plkst. 6.30 līdz 10. oktobra plkst. 6.30 VUGD saņēma kopumā 44 izsaukumus, no kuriem 19 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 17 uz glābšanas darbiem, bet astoņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024