Logo
Drukāt šo lapu

Nedēļas sākumā Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši seši cilvēki Apriņķis.lv

Nedēļas sākumā Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši seši cilvēki Foto no arhīva

Kā liecina Valsts policijas informācija, nedēļas pirmajā pusē Pierīgā notikuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši seši cilvēki: Ādažu, Babītes, Stopiņu, Mālpils un Krimuldas novadā, kā arī Jūrmalā.

15. oktobra pēcpusdienā Stopiņu novada Ulbrokā sadūrās vieglās automašīnas ”VW Golf” un ”Kia Sorento”, kā rezultātā miesas bojājumus guva 87 gadus vecs vīrietis. Tās pašas dienas vakarā Jūrmalā vieglais transportlīdzeklis ”Renault Megane” uzbrauca velosipēdistam, traumas guvis 50 gadus vecs vīrietis, savukārt Babītes novadā vieglā automašīna ”Ford Focus” uzbrauca šķērslim, ciešot 63 gadus vecam vīrietim.

Otrdienas rītā Ādažos notika sadursme starp vieglajām automašīnām ”Mercedes Benz E200” un ”BMW 520”, kā rezultātā miesas bojājumus guvusi 18 gadus veca jauniete, bet vakarā Mālpilī transportlīdzeklis uzbraucis velosipēdistam, šajā negadījumā cietusi 47 gadus veca sieviete. Savukārt 17. oktobrī neilgi pirms pusnakts Krimuldas novada Inciemā krītot traumas guvusi transportlīdzekļa pasažiere – 70 gadus veca sieviete.

Nedēļas sākumā Pierīgā bijuši arī vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros cilvēki nav cietuši: trīs avārijas notikušas Jūrmalā, divas – Saulkrastu novadā, bet pa vienai – Salaspilī, Babītes novada Spilvē, Ikšķiles novada Tīnūžos, Stopiņu novada Dreiliņos un Ādažu novada Stapriņos.

Pieķerti arī trīs autovadītāji, kas sēdušies pie stūres reibumā: pa vienam Babītes novada Spilvē un Dzilnuciemā un Salaspils novada Aconē.

Tāpat nedēļas sākumā Pierīgā notikušas zādzībās: Baldones novada Baldones pagastā un Ķekavas novada Daugmalē nozagts transportlīdzeklis, Babītes novada Spuņciemā – velosipēds, savukārt trīs reizes Jūrmalā, pa divām reizēm Krimuldas novada Raganā un Mārupes novadā un pa vienai reizei Garkalnē un Babītes novada Spuņciemā reģistrēta zādzība no transportlīdzekļa.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024