Logo
Drukāt šo lapu

Svētdien ceļu satiksmes negadījumos Pierīgā cietuši seši cilvēki

Svētdien ceļu satiksmes negadījumos Pierīgā cietuši seši cilvēki Foto no arhīva

Kā liecina Valsts policijas informācija, svētdien Pierīgā bijuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši seši cilvēki: avārijas notikušas Salaspilī, Jūrmalā un Olaines novadā.

28. oktobra rītā Salaspilī vieglā automašīna ”Saab 9-3” uzbrauca šķērslim, kā rezultātā traumas guva 27 gadus veca sieviete, savukārt pusdienlaikā Olaines novada Olaines pagastā apgāzies vieglais transportlīdzeklis ”Subaru Legacy”, šajā negadījumā miesas bojājumus guvis 42 gadus vecs vīrietis.

Vēl svētdien pēcpusdienā Jūrmalā autobuss ”VW Crafter” uzbraucis gājējai – cietusi 71 gadu veca sieviete, bet Salaspilī notikusi sadursme starp vieglajām automašīnām ”VW Golf Plus” un ”Mercedes Benz E300”, kā rezultātā traumas guvusi 37 un 40 gadus veca sieviete, kā arī 20 gadus vecs vīrietis.

28. oktobrī Pierīgā bijuši arī vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros cilvēki nav cietuši: trīs avārijas notikušas Garkalnes novadā (Baltezerā un divas Berģos) un viena –lidostas ”Rīga” apkārtnē. Noķerti arī trīs dzērājšoferi: Jūrmalā, Ķekavā un Siguldas novada Morē.

Iepriekš:
Satiksmes negadījumos Pierīgā cietuši vairāki cilvēki

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024