Logo
Drukāt šo lapu

Ādažu novadā, divu automašīnu sabraukts, iet bojā gājējs Apriņķis.lv

Ādažu novadā, divu automašīnu sabraukts, iet bojā gājējs Foto no arhīva

Kā liecina Valsts policijas informācija, nedēļas pirmajā pusē Pierīgā bijuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši trīs cilvēki – avārijas notikušas Ķekavas un Inčukalna novadā –, savukārt Ādažu novadā viens cilvēks gājis bojā.

29. oktobra vakarā Ķekavas novada Valdlaučos vieglais transportlīdzeklis ”Volvo V70” uzbrauca gājējam, traumas guvis 47 gadus vecs vīrietis.

Savukārt trešdienas vakarā Ādažu novadā traģiskā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā gājējs. Sākotnējā informācija liecina, ka kāda automašīna ar spoguli aizķēra, bet divas aizmugurē braucošās mašīnas uzbrauca gājējam, kurš negadījuma vietā gāja bojā. Policija izmeklē notikušā apstākļus. Negadījums notika uz autoceļa Rīga (Baltezers)–Igaunijas robeža (Ainaži), pie pagrieziena uz Lilastes staciju. Tajā iesaistīti transportlīdzekļi ”Mercedes Benz Sprinter 311”, ”Toyota Auris” un ”VW Golf”.

Vēl tās pašas dienas vakarā neilgi pirms pusnakts Inčukalna novadā sadūrās kravas automašīnas ”Scania P 320”, ”DAF”, vieglās automašīnas ”Chrysler Voyager” un ”Opel Zafira”, kā rezultātā miesas bojājumus guva 58 un 56 gadus veca sieviete.

Nedēļas sākumā Pierīgā notikuši arī vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros cilvēki nav cietuši: trīs avārijas reģistrētas Salaspilī, divas – Mārupes novadā (lidostas ”Rīga” apkārtnē un Skultē), bet pa vienai – Ādažos, Stopiņu novada Rumbulā, Ķekavas novada Rāmavā un Babītes novada Spilvē.

Pieķerti arī daži autovadītāji, kas sēdušies pie stūres reibumā: divi dzērājšoferi bijuši Jūrmalā, bet pa vienam – Salaspilī, Mālpilī un Ķekavas novada Ķekavas pagastā.

Tāpat nedēļas pirmajā pusē Pierīgā bijušas zādzības: Ropažu novada Muceniekos un Ķekavas novada Baložos nozagts transportlīdzeklis.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024