Menu
 

Pensionāre mežā izraktā alā Baložos ierauga cilvēka kājas un izsauc policiju

  • Autors:  Miks Dūcis, "Degpunktā", skaties.lv
Pensionāre mežā izraktā alā Baložos ierauga cilvēka kājas un izsauc policiju Foto: pixabay.com

Pavisam nesen kādai pensionārei ikdienišķa pastaiga mežā izvērtusies par īstu pārdzīvojumu, mirklī, kad, noklīstot no ierastās takas, viņas ceļā gadījies baiss atradums. Sieviete Reģionālās pašvaldības policijas ekipāžai skaidroja, ka, pastaigājoties ar suni, viņa meža vidū ieraudzījusi alu, kurā pamanīja cilvēka kājas.

Par pārsteigumu policistiem alā bija patvēries kāds 30 gadus vecs vīrietis, un, par spīti nelaipnajai atbildei sākumā, atklājās, ka vīrietis ir absolūti adekvāts un pilnīgi skaidrā prātā. Protams, notikuma vietā redzētais raisījis pamatotas aizdomas, tādēļ vīri policijas datubāzēs pārbaudījuši vīrieša personas datus. Tās atklājušas, ka sastaptais ir, tā teikt, tīrs un neviens viņu nemeklē.

Vīrietis norādīja, ka viņam radušās nesaskaņas ģimenē, pēc kā nolemts doties uz mežu, izrakt alu un rast patvērumu sev un personīgajām mantām. No likuma viedokļa nekas neesot pārkāpts, norāda policija, taču likumsargi ieteica vīrietim tomēr atrast sev labāku nakšņošanas vietu.

Jebkurā gadījumā ziņa par šo neparasto sastapšanos nodota arī citām policijas patruļām, un likumsargi sola laiku pa laikam iegriezties šajā vietā, lai pārliecinātos par to, vai likteņa līkloči nav alas iemītnieku vēlreiz atveduši atpakaļ. Kā nekā straujiem soļiem tuvojas ziema, un nakts alā var būt arī bīstama dzīvībai.

Raksta pirmpublicējums pieejams šeit.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.