Logo
Drukāt šo lapu

Brīvdienās ceļu satiksmes negadījumos Pierīgā cietis zīdainis un pensionāre Apriņķis.lv

Brīvdienās ceļu satiksmes negadījumos Pierīgā cietis zīdainis un pensionāre Foto no arhīva

Kā liecina Valsts policijas informācija, pagājušajās brīvdienās Pierīgā notikuši divi ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši divi cilvēki – pensionāre un zīdainis. Viena no avārijām bijusi Babītes novadā, bet otra – Siguldā.

3. novembra rītā Babītes novada Babītes pagastā vieglā automašīna ”VW Passat Variant” uzbraukusi dzīvniekam, kā rezultātā traumas guvis zīdainis, savukārt pēcpusdienā Siguldā transportlīdzeklis uzbraucis gājējai – 86 gadus vecai sievietei.

Nedēļas nogalē reģistrēti arī vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros neviens cilvēks nav cietis: trīs šādas avārijas bijušas Salaspils novadā (divas Salaspilī, viena – Aconē), bet pa vienai – Siguldā, Jūrmalā, Ķekavā un Stopiņu novada Dreiliņos.

Pieķerti arī autovadītāji, kuri sēdušies pie stūres reibumā: divi dzērājšoferi bijuši Jūrmalā, bet pa vienam – Babītes novada Babītes pagastā, Krimuldas novada Turaidā un Siguldas novada Peltēs.

Tāpat Pierīgā notikušas zādzības: Salaspilī veikta zādzība no transportlīdzekļa, savukārt Saulkrastu novada Zvejniekciemā nozagts velosipēds.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024