Logo
Drukāt šo lapu

Jūrmalā deguši atkritumi un pirts

Jūrmalā deguši atkritumi un pirts Foto no arhīva

Nedēļas pirmā puse Pierīgā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam (VUGD) bijusi samērā mierīga: Jūrmalā deguši atkritumi, kā arī dzīvojamajā mājā ierīkota pirts, kas diezgan īsā laikā nodzēsta, sniegta palīdzība arī dzīvniekiem.

6. novembra rītā saņemts izsaukums uz Raiņa ielu Jūrmalā, kur pie daudzstāvu dzīvojamās mājas ārdurvīm dega atkritumi 0,5 m2 platībā, taču tie nodzēsti pirms glābēju ierašanās. Vēl otrdien vakarā VUGD darbinieki devās uz Žubītes ielu Jūrmalā, kur 15 m2 platībā dega divstāvu dzīvojamajā mājā ierīkota pirts telpa, šī ugunsgrēka likvidēšanai bija vajadzīga aptuveni stunda, informē glābšanas dienestā.

Nedēļas sākumā sniegta palīdzība arī nelaimē nonākušiem dzīvniekiem: pirmdienas rītā Krimuldas novada Inciemā no koka nocelts kaķis, savukārt trešdienas pēcpusdienā Ropažu novadā atbrīvots kaķis, kas bija iesprūdis automašīnas motora nodalījumā, dzīvnieks tika nogādāts veterinārajā klīnikā.

Tāpat VUGD darbinieki veikuši ceļa braucamās daļas sakārtošanas darbus pēc transportlīdzekļu avārijām: 5. novembrī Siguldā tika savākta izlijusi eļļa, Salaspils novada Saulkalnē automašīna novietota uz riteņiem un atvienotas akumulatora klemmes, Ķekavā no ceļa tika novākti transportlīdzekļi, 6. novembrī sakārtota brauktuve Olainē uz autoceļa Rīga–Jelgava, kā arī Ķekavas novada Daugmales pagastā, kur no transportlīdzekļa tika atbrīvoti avārijā cietušie cilvēki, tāpat trešdien Jūrmalā veikti ceļa braucamās daļas sakārtošanas darbi, vēsta glābšanas dienestā.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024