Logo
Drukāt šo lapu

Pēc kritiena no ēkas jumta Pierīgā vīrieti nogādā slimnīcā ar smagām traumām

Pēc kritiena no ēkas jumta Pierīgā vīrieti nogādā slimnīcā ar smagām traumām Foto no arhīva

Trešdien Rīgā pēc kritiena no ēkas jumta slimnīcā ar smagām traumām tika nogādāts 51 gadu vecs vīrietis, aģentūrai LETA pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Arita Rudzīte. Arī Pierīgā no jumta nokritis vīrietis, gūstot smagus ievainojumus.

Vīrietis Rīgā veica remontdarbus uz ēkas jumta, taču nokrita no vairāku metru augstuma. Viņš slimnīcā tika nogādāts ar nopietniem ķermeņa daļu ievainojumiem, tostarp galvas, kājas un muguras traumām.

Pierīgā cieta 45 gadus vecs vīrietis, kurš, palīdzot celtniecības darbos uz jumta, paslīdēja un nokrita no tā. Vīrietis slimnīcā tika nogādāts ar vairākiem nopietniem ķermeņa daļu ievainojumiem, tostarp galvas, muguras un rokas traumām, kā arī iekšējo orgānu bojājumiem.

Latgalē 46 gadus vecs vīrietis, strādājot būvlaukumā, paklupa un nejauši iekrita bedrē, gūstot krūškurvja traumu. Arī viņš tika nogādāts slimnīcā.

Kurzemē 51 gadu veca sieviete pulēja grīdu ar pulējamo iekārtu. Sieviete pieskārās iekārtas elektrības vadam, kas vietām bija bez aizsargkārtas, kā rezultātā guva elektrotraumu un tika nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 879 izsaukumiem, no kuriem 137 bija saistīti ar traumām un negadījumiem.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024