Logo
Drukāt šo lapu

Automašīnu sadursmē Ropažu novadā cietuši trīs cilvēki

Automašīnu sadursmē Ropažu novadā cietuši trīs cilvēki arhīvs

Darba nedēļas pēdējās divās dienās ceļu policija Rīgas reģionā reģistrējusi 86 ceļu satiksmes negadījumus. Savainojumus guvuši 14 cilvēki (tajā skaitā piektdien 11), cietušo vidū ir pieci gājēji.

Piektdien Ropažu novadā notikusi vieglo automašīnu “Volvo V70”, “Ford Fiesta” un “Toyota Auris” sadursme, kurā miesas bojājumus guva 32 un 33 gadus veci vīrieši, kā arī 55 gadus veca sieviete.

Vēl Pierīgā bez cietušajiem beigušies pa trim ceļu satiksmes negadījumiem Krimuldas un Stopiņu novados, divi Mārupes novadā un pa vienam Carnikavas, Ķekavas, Olaines, Salaspils un Siguldas novados.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 276 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 96 par ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturētas septiņas personas, tostarp viena Skolas ielā Jūrmalā.

Likumsargi kopš ceturtdienas reģistrējuši divas transportlīdzekļa zādzības (arī vienu Ozolzīļu ielā Mārupē), divas velosipēdu zādzības (arī vienu Mārupes novada Skultē), kā arī 14 zādzības no transporta līdzekļa (arī pa vienai Ulbrokā, Babītes novada Spuņciemā, Salaspils novada Aconē un Jūrmalā).

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024