Logo
Drukāt šo lapu

Garkalnes novadā ģimene atgriežas mājās un sastopas ar zagli

Garkalnes novadā ģimene atgriežas mājās un sastopas ar zagli Foto no arhīva

Kāda ģimene Garkalnes novadā, atgriežoties mājās, nejauši sastapās ar zagli, kurš jau devās prom ar automašīnu, kas tik tikko vēl stāvēja viņu sētā. Pēc neilgas pakaļdzīšanās, garnadzis avarēja un metās bēgt. Drīz vien atklājās, ka ar šo nervus kutinošo situāciju šī vakara stāsts tikai sākas, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Brīvdienās Garkalnes iedzīvotāja Zane kopā ar vīru un trīs bērniem devušies iepirkties uz galvaspilsētu. Vakarpusē atgriežoties mājās, netālu no savas dzīvesvietas ģimene pamanījusi garām pabraucam automašīnu, kuru viņiem iepriekš bija uzticējis ģimenes draugs un kurai tobrīd vajadzēja atrasties mājas pagalmā. Ilgi nedomājot, Zanes vīrs apgriezies un sācis neuzkrītoši spēkratam sekot.

Zaglis brauca pa Rīgas apvedceļu no Baltezera puses, kad negaidīti priekšā ieraudzīja policijas bākugunis. Šķita, ka ļaundaris gribēja strauji iebraukt Langstiņu ciematā, taču tas viņam neizdevās, un viņš nobrauca no ceļa.

Likumsargi vēl labu brīdi pārmeklēja mežu un tuvāko apkaimi, tomēr zaglim bija izdevies aizmukt. Pēc notikušā “Volvo”, ar kuru “vizinājies” garnadzis, nonācis Saulkrastu iecirknī, kur nodots ekspertu rokās, kam uzdots sameklēt noziedznieku atstātās pēdas, bet Zane ar ģimeni atgriezās mājās, kur viņus sagaidīja nākamais nepatīkamais pārsteigums – zaglis bija paspējis izvandīt visu ģimenes mājokli.

Zane ikvienam iesaka dzīvesvietu aprīkot vismaz ar signalizāciju un vērtīgas mantas neturēt viegli pieejamās vietās, piemēram, kā viņas gadījumā – koridora skapītī.

Raksta pirmpublicējums pieejams šeit.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024