Logo
Drukāt šo lapu

Avārijās uz Pierīgas ceļiem cietuši pieci cilvēki Apriņķis.lv

Avārijās uz Pierīgas ceļiem cietuši pieci cilvēki Foto no arhīva

Kā liecina Valsts policijas informācija, nedēļas sākumā Pierīgā notikuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši pieci cilvēki: Carnikavā, Baldones un Ikšķiles novadā.

Vēlā 3. decembra pēcpusdienā Carnikavā sadūrās vieglās automašīnās ”Mini Cooper” un ”BMW X5 XDrive 30D”, kā rezultātā miesas bojājumus guva 38 gadus vecs vīrietis un 19 gadus veca jauniete.

Otrdienas vakarā Baldones novada Baldones pagastā notika sadursme starp vieglajām automašīnām ”VW Touran” un ”VW Passat Variant”, ciešot 67 gadus vecam vīrietim un 61 gadu vecai sievietei. Ceļu satiksmes negadījums bijis arī Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā, kurā traumas guvis 40 gadus vecs vīrietis.

Nedēļas sākumā reģistrētas arī vairākas avārijas Pierīgā, kurās neviens cilvēks nav cietis: trīs – Ķekavas novadā (Krustkalnos, Ķekavā un Valdlaučos), pa divām – Ādažu novadā (Alderos un Ādažos), Mārupes novadā (Mārupē un lidostas ”Rīga” apkārtnē), Inčukalna novadā (Inčukalna pagastā un Vangažos), Salaspils novadā (Salaspilī un Salaspils pagastā) un Siguldā, bet viena – Olainē.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024