Menu
 

Salaspils novadā degusi dzīvojamā māja, Jūrmalā – automašīna Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Salaspils novadā degusi dzīvojamā māja, Jūrmalā – automašīna Foto no arhīva

Nedēļas pirmajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēmis vairākus izsaukumus Pierīgā: Salaspils novadā degusi dzīvojamā māja, Jūrmalā – automašīna, savukārt Carnikavas un Olaines novadā – atkritumi.

10. decembrī vēlā pēcpusdienā ugunsdzēsēji devās uz Salaspils novada Salaspils pagastu, kur dega vienstāva dzīvojamā māja un pie tās esošie atkritumi 70 m2 platībā. Ugunsgrēka dzēšanai bija nepieciešamas vairāk nekā trīsarpus stundas, informē glābšanas dienestā.

Otrdienas pēcpusdienā Parka ielā Olainē deviņstāvu dzīvojamās mājas 4. stāva dzīvoklī dega sadzīves mantas un mēbeles 1 m2 platībā, taču šis ugunsgrēks ātri vien likvidēts. Izsaukums tika saņemts arī uz Muižas ielu Jūrmalā, kur bija avarējusi vieglā automašīna, kas dega līdz ar mājas žogu 9 m2 platībā. Dzēšanas darbi gan tika pabeigti nepilnas stundas laikā.

Naktī uz 12. decembri Plieņciema ielā Mārupē celtniecības vagonā dega mēbeles un sadzīves mantas 15 m2 platībā, kuru dzēšanai bija nepieciešams nedaudz vairāk par pusstundu, vēsta VUGD pārstāvji.

Vēlā trešdienas pēcpusdienā glābēji devās uz Olaines novada Jaunolaini, kur dega atkritumi 10 m2 platībā, stundas laikā ugunsgrēks tika likvidēts, izsaukums saņemts arī uz Stopiņu novada Dreiliņiem, kur kokapstrādes uzņēmumā pie apkures katla dega malka 15 m2 platībā, tā dzēsta divas stundas. Vēl tajā pašā dienā vēlā vakarā Carnikavas novada Siguļos dega atkritumi 10 m2 platībā, šī ugunsgrēka likvidēšanai bija nepieciešama vairāk nekā stunda.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.