Menu
 

Ziemassvētku brīvdienās policija Pierīgā aizturējusi astoņus iereibušus autovadītājus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ziemassvētku brīvdienās policija Pierīgā aizturējusi astoņus iereibušus autovadītājus Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma ceļu policijas Rīgas reģionā aizturējusi 22 personas par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā. Divi “dzērājšoferi” pieķerti Ķekavas novadā, pa vienam – Baldones, Babītes, Mārupes, Mālpils, Olaines un Stopiņu novados.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Ziemassvētku brīvdienās Rīgas reģionā sastādījusi 300 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 73 par ātruma pārsniegšanu.

Reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki. Pierīgā pa diviem negadījumiem fiksēti Ādažu un Babītes novados, pa vienam – Garkalnes, Inčukalna, Krimuldas, Mārupes, Salaspils un Siguldas novados, taču šajos satiksmes negadījumos cilvēki nav cietuši.

Pirmdien Babītē notikusi transporta līdzekļa zādzība, bet Salaspils novada Bajāros – zādzība no transporta līdzekļa. Kopumā triju dienu laikā Rīgas reģionā pastrādātās četras automašīnu zādzības un 11 zādzības no transporta līdzekļa, kā arī piecas zādzības no mājokļiem, tostarp pa vienai Olainē, Garkalnes novada Langstiņos un Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.