Logo
Drukāt šo lapu

Rīgas reģionā trešdien reģistrētas 49 avārijas

Rīgas reģionā trešdien reģistrētas 49 avārijas Foto - arhīvs

Rīgas reģionā trešdien reģistrēti 49 ceļu satiksmes negadījumi. Sešos no tiem cietuši cilvēki, kopumā 12 personas. Nopietnākā avārija Pierīgā reģistrēta autoceļa Babīte-Salaspils 27.kilometrā, un tajā bija iesaistītas trīs automašīnas. Negadījuma rezultātā trīs cilvēki nodoti mediķu aprūpē. Kāds cilvēks cietis arī negadījumā Mārupes novadā.

Bez cietušajiem beigušies divi satiksmes negadījumi Babītes novadā un Mārupes novadā, pa vienam – Garkalnes un Ķekavas novados, kā arī Jūrmalā.

Kopumā gada pirmajā darbdienā Latvijā reģistrēti 125 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 27 cilvēki. Tukuma novada Džūkstes pagastā, uz Liepājas šosejas avarējot autobusam, cieta pieci cilvēki.

Valsts policija atgādina, ka ceļi daudzviet ir slideni, tāpēc policija aicina ievērot braukšanas ātrumu un drošu distanci.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā trešdien Rīgas reģionā sastādījusi 85 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 17 par ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas piecas personas, arī viens Mārupē. Reģistrēta septiņas zādzības no transporta līdzekļa, tostarp viena Miera ielā Salaspilī.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024