Menu
 

Pierīgā degusi jaunbūve, pirts, sodrēji, atkritumi un koka dobums

  • Autors:  Apriņķis.lv
Pierīgā degusi jaunbūve, pirts, sodrēji, atkritumi un koka dobums Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis astoņus izsaukumus, seši no tiem bija saistīti ar dažāda mēroga ugunsgrēku novēršanu.

Trešdien plkst. 6.08 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Stopiņu novada Dzidriņām, kur 450 kvadrātmetru platībā ar atklātu liesmu dega jaunbūve, un ēkai bija iebrukušas jumta konstrukcijas. Plkst. 7.25 šo paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku izdevās lokalizēt, bet plkst. 11.13 ugunsgrēks tika likvidēts, informēja VUGD.

Pirmdien Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā divstāvu angāra tipa ēkas telpās bija aizdegusies pirts četru kvadrātmetru platībā – šis negadījums tika novērsts divarpus stundu laikā.

Otrdien Siguldas novada Mores pagastā katlu mājas telpās bija aizdedzies elektriskais grīdas tīrīšanas aparāts, Stopiņu novada Dreiliņos trīsstāvu dzīvojamās mājas garāžā nelielā platībā dega elektrības sadales skapis un sadzīves mantas, bet Ādažos VUGD darbinieki apdzēsuši aizdegušos koka dobumu.

Vēl otrdien Ausekļa ielā Lēdurgā trīsstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji, bet Lauku ielā Jūrmalā VUGD darbinieki sadarbībā ar “Latvijas Gāzes” pārstāvjiem novērsuši gāzes noplūdi kādā dzīvoklī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.