Menu
 

Pierīgā dedzis traktors, vieglā automašīna un zaru kaudze

  • Autors:  Apriņķis.lv
Pierīgā dedzis traktors, vieglā automašīna un zaru kaudze Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis duci izsaukumu. Puse no tiem bijusi par mērogā nelieliem ugunsgrēkiem, cilvēki negadījumos nav cietuši.

Otrdien Mālpils novada Bukās bija aizdedzies traktors, bet Babītes novada Piņķos degusi zaru kaudze. Trešdien Atbalss ielā Jūrmalā dega atkritumi, un Zinātnes ielā Siguldas novada Peltēs uguns bija apņēmusi vieglo automašīnu.

Savukārt naktī uz ceturtdienu daudzstāvu dzīvojamās mājas ceturtā stāva dzīvoklī svila uz plīts atstāts piededzis ēdiens, bet Zemgales ielā Olainē konteinerā dega atkritumi, informēja VUGD.

Pirmdien dzīvojamās mājas dūmvadā Baložos bija aizdegušies sodrēji, taču negadījums tika novērsts vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās. Otrdien Pārupes ielā Baldonē trīsstāvu dzīvojamās ēkas pirmajā stāvā nepareizas apkures sistēmas ekspluatācijas dēļ bija radies sadūmojums, un VUGD darbinieki palīdzēja mājas iemītniekiem izvēdināt telpas.

Pirmdien pēcpusdienā pēc divu kravas automašīnu sadursmes uz Rīgas apvedceļa glābēji veica degvielas pārsūknēšanu, bet otrdien Ķekavā pēc ceļu satiksmes negadījuma sakārtoja ceļa braucamo daļu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.