Menu
 

Ugunsgrēkā Ķekavas novadā gājis bojā cilvēks (papildināta) Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ugunsgrēkā Ķekavas novadā gājis bojā cilvēks (papildināta) Foto - arhīvs

Svētdien īsi pirms pusnakts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Ķekavas novadu, kur divstāvu dzīvojamā mājā bija izcēlies ugunsgrēks – ēka dega ar atklātu liesmu 160 kvadrātmetru platībā.

Pirms VUGD darbinieku ierašanās no ēkas saviem spēkiem evakuējās divi cilvēki, bet viens cilvēks ugunsgrēkā gāja bojā. Plkst. 4.41 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts, informēja VUGD.

Svētdien Latvijā noticis vēl viens traģisks ugunsgrēks – Koknesē dzīvojamā mājā, vienā no dzīvokļiem degot sadzīves mantām, bija izveidojies spēcīgs piedūmojums. Saviem spēkiem no ēkas evakuējās divi cilvēki, bet viens cilvēks gāja bojā.

Piektdien vakarā vēl viens liels ugunsgrēks bija izcēlies Ķekavas novada Rāmavā – 150 m2 platībā dega divstāvu neapsaimniekota ēka. Šajā negadījumā cilvēki nav cietuši. Piektdien Stopiņu novada Rumbulā un svētdien Jūrmalā uguns bija pārņēmusi dārza mājas attiecīgi 25 un 50 m2 platībā.

Vēl sestdien Babītes novada Spuņciemā kādā privātmājā bija aizdedzies bēniņu pārsegums, Siguldas novada Peltēs daudzstāvu mājas dzīvoklī – loga rāmis, bet Tallinas ielā Jūrmalā – elektrības pagarinātājs.

Piektdien glābēji novērsuši ceļu satiksmes negadījuma sekas un sakārtojuši ceļa braucamo daļu Turaidas ielā Siguldā, bet sestdien Garkalnes novada Bukultos atbrīvojuši žogā iesprūdušu caunu.

(papildināts viss teksts)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.