Menu
 

Nedēļas nogalē Pierīgā aizturēti pieci "dzērājšoferi"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Nedēļas nogalē Pierīgā aizturēti pieci "dzērājšoferi" Foto - Valsts policija

Februāra pirmajās trijās dienās Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 96 ceļu satiksmes negadījumus, kuros 11 cilvēki cietuši un viens gājis bojā – sestdien īsi pirms pusnakts Rīgā, Maskavas ielā, uz ceļa braucamās daļas tika notriekts un gāja bojā kāds vīrietis.

Pierīgā vienīgais ceļu satiksmes negadījums ar cietušajiem fiksēts piektdien Siguldas novadā. Bez cietušajiem beigušies četri negadījumi Siguldā un pa vienam Mārupē, Salaspilī un Stopiņu novada Upeslejās.

Ceļu satiksmes negadījumu jomā policija triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 496 administratīvā pārkāpuma protokolus. 167 protokoli sastādīti par braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas 13 personas, viena pie stūres bija sēdusies narkotisku vielu iespaidā.

Pa vienam “dzērājšoferim” policija pieķērusi Babītes novada Spilvē, Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā, Ķekavas novada Daugmalē, Liepu ielā Mālpilī, kā arī Pils ielā Siguldā, kur iereibis automašīnas “Audi” vadītājs bija izcēlies ar driftēšanu, jeb apzinātas sānslīdes radīšanu vietā, kur tas ir aizliegts.

Kopš februāra sākuma Rīgas reģionā pastrādāta 21 zādzības no transporta līdzekļiem, tostarp viena Stopiņu novada Rumbulā. Nozagtas arī trīs automašīnas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.